Μας ελάτε σε επαφή με
Xia

Τηλεφωνικό νούμερο : 13632524786

ShenZhen Jinling Electronics Co.,Ltd

Κατασκευαστής με τα επαγγελματικά ενσωματωμένα solutions&connectors

 

  • companyPics.title0
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες JiLN Αριθμός Υπαλλήλων 100~1000
Ετήσιες πωλήσεις 30000000-45000000 Ιδρύθηκε Έτος 2004
Εξαγωγή pc 70% - 80%
Εισαγωγή

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης:

Η Co. ηλεκτρονικής Jinling Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2004, τοποθετημένος στο βιομηχανικό πάρκο Yusheng, περιοχή Bao'an, Shenzhen. Η περιοχή εργοστασίων περισσότερα από 20.000 τετραγωνικά μέτρα, έχει αυτήν την περίοδο 8 βάσεις παραγωγής, η ηλεκτρονική Jinling είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, με μια πολύ καλά καταρτισμένη ομάδα και τη Ομάδα Διοίκησης Ε&Α προϊόντων, και περισσότερα από 70 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την ανεξάρτητες καινοτομία προϊόντων, την Ε&Α και την παραγωγή. Η επιχείρηση έχει επιχειρησιακή συνεργασία της Ταϊβάν την έξοχη τεχνολογία, εμμένουμε πάντα στην πολιτική ανάπτυξης της ειδίκευσης και της αυτοματοποίησης, τα εισαγόμενα πλήρη σύνολα προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής και δοκιμής από την Ιαπωνία, τη Γερμανία και Taiwan.We έχουν πραγματοποιήσει τις ενσωματωμένες υπηρεσίες της Ε&Α και της παραγωγής, από την ανάπτυξη προϊόντων των τερματικών πλαστικού και υλικού, την πλαστικό σχηματοποίηση εγχύσεων ακρίβειας και punching υλικού μεγάλης ακρίβειας, την τελική ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση και την αυτόματη συνέλευση των προϊόντων.
Η επιχείρησή μας έχει περάσει: IATF16949 και ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001-2015 η πιστοποίηση, τα περιβαλλοντικά προϊόντα πιστοποίησης, συνδετήρων και καλωδίων συστημάτων διαχείρισης ISO14001-2015 έχουν περάσει την πιστοποίηση Ηνωμένης UL ασφάλειας, UL αριθ.: E362810&E472355, τελικοί φραγμοί UL αριθ.: E484895, έχει επίσης TUV την πιστοποίηση και την πιστοποίηση CE. Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν: Επιγραφή καρφιτσών header&female, στρογγυλή επιγραφή καρφιτσών header&female, τελικοί φραγμοί, επίπεδα καλώδια, εύκαμπτα καλώδια FFC, επιγραφή header&ejector κιβωτίων, υποδοχές δύναμης, SATA, SCSI, DIN41612, PLCC, IDC, συνδετήρες BTB, συνδετήρας ακρών καρτών, προϊόντα σειράς κατόχων κ.λπ. καρτών SIM περισσότερες από 60.000 προδιαγραφές προϊόντων. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στο βιομηχανικό και έλεγχο δύναμης, ηλεκτρονικές επικοινωνίες, ασφάλεια, επιδείξεις κρυστάλλου photoelectric.liquid των οδηγήσεων, αναστροφείς, βιομηχανική αυτοματοποίηση, σερβο συστήματα, Διαδίκτυο των πραγμάτων, των ιατρικών οργάνων, της αυτοκίνητης ηλεκτρονικής, των μητρικών καρτών υπολογιστών, των εκτυπωτών, των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, των διάφορων ειδών καταναλωτικών ηλεκτρονικά, των ηλεκτρικών συσκευών και άλλων βιομηχανιών.
Εμείς που προσπαθούμε να παρέχει στους πελάτες τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και καλύτερος-τιμών. Χρησιμοποιημένη επιστημονική διαχείριση και προηγμένες μέθοδοι ποιοτικής επιθεώρησης για να προωθήσει τις συνεχείς αναπροσαρμογές και τις επαναλήψεις των προϊόντων μας, καθημερινή ικανότητα παραγωγής περισσότερα από 4 εκατομμύρια, προκειμένου να ικανοποιηθεί η ζήτηση των εσωτερικών και ξένων αγορών.
Τα «θαυμάσιοι βουνά και οι ποταμοί, κοιτάζουν στο μέλλον» «锦山河, 凌未来» η ηλεκτρονική Jinling έχει " την ακεραιότητα, την ευγνωμοσύνη, και ευθύνη " επιχειρησιακή φιλοσοφία, και εμμένει πάντα στην επιχειρησιακή πολιτική «της ποιότητας πρώτα, πελάτης πρώτα, τελειότητα, και το αμοιβαίο όφελος», ακολουθεί πάντα την οδηγία της έννοιας υπηρεσιών μας " γρήγορα, ακριβής, στοχαστικός, προσεκτικός, λεπτολόγος, προσεκτικά», υποστηρίζοντας την εταιρική αποστολή «της δημιουργίας της αξίας για τους πελάτες, της δημιουργίας των κερδών για την επιχείρηση, και της δημιουργίας της ευτυχίας για τους υπαλλήλους», βαθμιαία, striding προς το λαμπρό μέλλον!

 

 

Η επιχειρησιακή έννοιά μας: ακεραιότητα, ευγνωμοσύνη και ευθύνη.

Η επιχειρησιακή στρατηγική μας: ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα, τελειότητα, εργασία ομάδων!

Η φιλοσοφία υπηρεσιών μας: ταχύτητα, ακριβής, διακριτική, προσεκτικά, περίπλοκα, επιμελώς.

Η επιχειρησιακή αποστολή μας: δημιουργώντας την αξία για τους πελάτες, που δημιουργούν τα κέρδη για τους μετόχους, που δημιουργούν την ευτυχία για τους υπαλλήλους.

 

 

Ιστορία

Τον Ιούλιο του κοβαλτίου 2004.Shenzhen Jinling Electroincs, το ΕΠΕ καθιερώθηκε σε Xixiang Bao'an, Shenzhen.

Τον Ιούνιο του 2005, πέρασε το ISO9001: 2015quality πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης και ISO14001: πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης του 2015 περιβαλλοντική.

Το Μάρτιο του 2006, Co. μονωτών Shenzhen Kete, το ΕΠΕ καθιερώθηκε σε Shiyan, Bao'an, Shenzhen.

Το 2007 το εμπορικό σήμα εμπορικών σημάτων «JILN» καταχώρησε.

Τον Ιανουάριο του 2008, κερδίστε το «εθνικό ποιοτικό αξιόπιστο προϊόν «που απονέμεται από τη διάσημη επιτροπή προστασίας αγοράς προϊόντων εμπορικών σημάτων της Κίνας με την πιστοποίηση αριθ.: Zx-01553.

Τον Απρίλιο του 2008, απονέμοντας το» πράσινο προϊόν» από τη διεθνή πράσινη διαχειριστική επιτροπή με την πιστοποίηση αριθ.: GP-031928

Το Μάιο του 2008, το επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση εργαστήριο Shenzhen Jiahongtai καθιερώθηκε, ειδικευμένος στη συνεχή επένδυση για την ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ καρφίτσα και τα τερματικά.

Το Νοέμβριο του 2008, η επιχείρηση έλαβε τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας προϊόντων και εκτίμησε ως άριστη επιχείρηση σε Shenzhen.

Το Δεκέμβριο του 2009, Co. τεχνολογίας ηλεκτρονικής Shenzhen Jiling, το ΕΠΕ καθιερώθηκε σε Guangming Changzhen, εξειδικευμένο στην ανάπτυξη φορμών και τη σχηματοποίηση εγχύσεων.

Τον Αύγουστο του 2010, Co. ηλεκτρονικής Dongguan Qinteng, το ΕΠΕ καθιερώθηκε σε Humen Dongguan, το οποίο εστιάζει στην κατασκευή και την επεξεργασία των καλωδίων.

Το 2011, το σύστημα διαχείρισης cErp εισήχθη πλήρως.

Τον Οκτώβριο του 2011, διεθνής (Χονγκ Κονγκ) Co. JILN, το ΕΠΕ καθιερώθηκε και λαμβάνει τα δικαιώματα του μόνου import&export.

Το Σεπτέμβριο του 2012, του κύριου προϊόντος συμπεριλαμβανομένης της επιγραφής καρφιτσών, της θηλυκής επιγραφής, των τελικών φραγμών, της επιγραφής κιβωτίων, της επιγραφής συστημάτων εκτίναξης και IDC, επεξεργασμένη στη μηχανή καρφίτσα, DIN41612, οι επίπεδες σειρές καλωδίων έχουν περάσει την αμερικανική πιστοποίηση ασφάλειας UL. (UL ΑΡΙΘ.: E362810/UL ΑΡΙΘ.: E472355/UL ΑΡΙΘ.: E484895)

Το Νοέμβριο του 2013, της οργάνωσης FFC και του επίπεδου τμήματος καλωδίων.

Τον Αύγουστο του 2014, πέρασε την πιστοποίηση 3C και καταχώρησε το εμπορικό σήμα «JILN» μέσα στο εξωτερικό.

Το Δεκέμβριο του 2014, η επιχείρησή μας κέρδισε επτά διπλώματα ευρεσιτεχνίας προϊόντων, πέρασε τις επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας και πήρε το πιστοποιητικό της τιμής συγχρόνως.

Τον Ιούνιο του 2015, JILN είναι ο αντιπρόεδρος η ένωση συνδετήρων και επέτυχε τη «επιχείρηση καλής πίστης»

Τον Ιούλιο του 2016, εξουσιοδοτημένο το UL εργαστήριο καθιερώθηκε.

Τον Οκτώβριο του 2016, κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου προμηθευτή των επιχειρήσεων επίδειξης των τοπ δέκα οδηγήσεων και έλαβε το πιστοποιητικό της τιμής.

Το Μάιο του 2017, πέρασε την πιστοποίηση συστημάτων IATF16949.

Τον Ιούνιο του 2017, εμείς βιομηχανικό πάρκο οργάνωσης JINLING σε Qingxi Dongguan.

Τον Αύγουστο του 2017, απονέμοντας τον τίτλο της εθνικής επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας με την πιστοποίηση αριθ.: GR2017 4420 1012.

Τον Αύγουστο του 2018, περασμένη TUV τελικών φραγμών πιστοποίηση.

Τον Οκτώβριο του 2018, απονεμήθηκε την επιχείρηση ακεραιότητας Shenzhen, πιστοποίηση αριθ.: 00390.

Το Δεκέμβριο του 2018, απονεμήθηκε ως σημαντικοί επιχείρηση και αντιπρόεδρος Cixi·Εμπορικό επιμελητήριο Shenzhen.

Το Φεβρουάριο του 2019, έλαβε την εθνική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας με την πιστοποίηση αριθ.: 18119ID0359ROM.

Υπηρεσία

Οι υπηρεσίες μας

 

1. Ειδικευμένος στους συνδετήρες PCB πάνω από 15 έτη.
2. Πάνω από 10 έμπειρης μηχανικών έτη διαταγής υποστήριξης OEM&ODM.

3. Όλη η σχηματοποίηση που, διαδικασίες σχεδίασης και ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης που ολοκληρώνονται στο εσωτερικό,

4. Γρήγορη προσιτότητα 99% ποσοστού satifisfaction πελατών βοήθειας υπηρεσιών παράδοσης.
5. Συνεργασία με FCI, Phoniex, Samsung, SIEMENS, PHILPS, OMRON πάνω από 5 έτη.
6. Γρήγορη παράδοση (3-5 ημέρες εργασίας), μικρό MOQ (100pcs).

7. Η ποιότητα ύψους, πλούσιοι έμπειροι, άριστη υπηρεσία θα είναι ο αξιόπιστος ειδικός λύσης συνδετήρων σας.

8. Χρησιμοποιημένος σοι περισσότερες από τις εγχώριες συσκευές, υπολογιστής, PCB, LCD, TV
9. Το εργοστάσιό μας έχει κατά τη διάρκεια των δεκαετιών κατασκευαστικός την εμπειρία.
10. Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες πάνω από 10 είδη και 60.000 διαφορετικά μέρη συνδετήρων προδιαγραφών.

Η ομάδα μας

Για να παρέχει υψηλό - ποιότητα και καλύτερη αναλογία προϊόντα απόδοση--τιμών από τους πελάτες, έχουμε πραγματοποιήσει την ενσωματωμένη παραγωγή από τα τερματικά πλαστικού και υλικού, το σχέδιο και την ανάπτυξη της φόρμας, την πλαστικό σχηματοποίηση εκτίναξης ακρίβειας και punching υλικού ακρίβειας υψηλής ταχύτητας, και την αυτόματη συνέλευση των προϊόντων, στην εφαρμογή της μιας στάσης παραγωγής και της υπηρεσίας.