Μας ελάτε σε επαφή με
Xia

Τηλεφωνικό νούμερο : 13632524786

Shenzhen Jinling Electronic Co., Ltd.

Κατασκευαστής με τα επαγγελματικά ενσωματωμένα solutions&connectors

 

  • Shenzhen Jinling Electronic Co., Ltd.
  • Shenzhen Jinling Electronic Co., Ltd.
  • Shenzhen Jinling Electronic Co., Ltd.
  • Shenzhen Jinling Electronic Co., Ltd.
  • Shenzhen Jinling Electronic Co., Ltd.
  • Shenzhen Jinling Electronic Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες JiLN Αριθμός Υπαλλήλων 100~1000
Ετήσιες πωλήσεις 30000000-45000000 Ιδρύθηκε Έτος 2004
Εξαγωγή pc 70% - 80%
Εισαγωγή

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης:

Η ηλεκτρονική Jinling Shenzhen καθιερώθηκε το 2001 και ειδικεύτηκε στην Ε&Α και την κατασκευή των συνδετήρων ακρίβειας, των βιομηχανικών τελικών φραγμών και των συνελεύσεων καλωδίων. Η ηλεκτρονική Jinling υιοθετεί την έξοχη τεχνολογία από την Ταϊβάν, η επιχείρηση κινήθηκε προς τη Co. ηλεκτρονικής Shenzhen και Shenzhen Jinling οργάνωσης, ΕΠΕ το 2004. Ακολουθούμε πάντα την οδηγία της ειδίκευσης και της αυτοματοποίησης από την καθιέρωσή της. Έχουμε εισαγάγει την προηγμένη παραγωγή και η ανίχνευση των συσκευών από την Ιαπωνία, τη Γερμανία και Taiwan.To παρέχει υψηλό - ποιότητα και καλύτερη αναλογία προϊόντα απόδοση--τιμών από τους πελάτες, έχουμε πραγματοποιήσει την ενσωματωμένη παραγωγή από τα τερματικά πλαστικού και υλικού, το σχέδιο και την ανάπτυξη της φόρμας, την πλαστική σχηματοποίηση εκτίναξης ακρίβειας και punching υλικού ακρίβειας υψηλής ταχύτητας, και αυτόματη συνέλευση των προϊόντων, στην εφαρμογή της μιας στάσης παραγωγής και της υπηρεσίας, βασίσαμε στον εσωτερικό και να στοχεύσουμε στον κόσμο, προσπαθώντας στους παρεχόμενους πελάτες με τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και καλύτερος-τιμών. Η επιχείρηση έχει περάσει το ISO9001: 2015quality πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης και ISO14001: πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης του 2015 περιβαλλοντική, πιστοποίηση συστημάτων IATF 16949 και περασμένη πιστοποίηση CE και TUV πιστοποίηση. Οι συνδετήρες και καλώδιο της επιχείρησής μας έχουν περάσει την πιστοποίηση Ηνωμένης UL ασφάλειας. (UL ΑΡΙΘ.: E362810) ΚΑΙ (UL ΑΡΙΘ.: E472355), τελικοί φραγμοί (UL αριθ.: E484895).

Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως σε: ο βιομηχανικός και έλεγχος δύναμης, ηλεκτρονικές επικοινωνίες, ασφάλεια, φωτοηλεκτρική, υγρή επίδειξη κρυστάλλου των οδηγήσεων, αναστροφέας, σερβο σύστημα, ιατρικός εξοπλισμός, αυτοκίνητη ηλεκτρονική, μητρικές κάρτες υπολογιστών, εκτυπωτές, ηλεκτρονικά παιχνίδια, όλα τα είδη καταναλωτικών ηλεκτρονικά, ηλεκτρικές συσκευές και άλλες βιομηχανίες, παρέχει τους αξιόπιστους συνδετήρες για τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες.

Περιοχή εργοστασίων: περισσότερα από 20.000 τετραγωνικά μέτρα, έχουν 8 βάσεις παραγωγής, αριθμός υπαλλήλων: περισσότερες από 1000 προδιαγραφές people.product: περισσότερο από την καθημερινή ικανότητα παραγωγής 60,000.Average: υπερβείτε 4 εκατομμύριο PC.

 

Η επιχειρησιακή έννοιά μας: ακεραιότητα, ευγνωμοσύνη και ευθύνη.

Η επιχειρησιακή στρατηγική μας: ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα, τελειότητα, εργασία ομάδων!

Η φιλοσοφία υπηρεσιών μας: ταχύτητα, ακριβής, διακριτική, προσεκτικά, περίπλοκα, επιμελώς.

Η επιχειρησιακή αποστολή μας: δημιουργώντας την αξία για τους πελάτες, που δημιουργούν τα κέρδη για τους μετόχους, που δημιουργούν την ευτυχία για τους υπαλλήλους.

 

 

Ιστορία

Τον Ιούλιο του κοβαλτίου 2004.Shenzhen Jinling Electroincs, το ΕΠΕ καθιερώθηκε σε Xixiang Bao'an, Shenzhen.

Τον Ιούνιο του 2005, πέρασε το ISO9001: 2015quality πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης και ISO14001: πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης του 2015 περιβαλλοντική.

Το Μάρτιο του 2006, Co. μονωτών Shenzhen Kete, το ΕΠΕ καθιερώθηκε σε Shiyan, Bao'an, Shenzhen.

Το 2007 το εμπορικό σήμα εμπορικών σημάτων «JILN» καταχώρησε.

Τον Ιανουάριο του 2008, κερδίστε το «εθνικό ποιοτικό αξιόπιστο προϊόν «που απονέμεται από τη διάσημη επιτροπή προστασίας αγοράς προϊόντων εμπορικών σημάτων της Κίνας με την πιστοποίηση αριθ.: Zx-01553.

Τον Απρίλιο του 2008, απονέμοντας το» πράσινο προϊόν» από τη διεθνή πράσινη διαχειριστική επιτροπή με την πιστοποίηση αριθ.: GP-031928

Το Μάιο του 2008, το επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση εργαστήριο Shenzhen Jiahongtai καθιερώθηκε, ειδικευμένος στη συνεχή επένδυση για την ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ καρφίτσα και τα τερματικά.

Το Νοέμβριο του 2008, η επιχείρηση έλαβε τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας προϊόντων και εκτίμησε ως άριστη επιχείρηση σε Shenzhen.

Το Δεκέμβριο του 2009, Co. τεχνολογίας ηλεκτρονικής Shenzhen Jiling, το ΕΠΕ καθιερώθηκε σε Guangming Changzhen, εξειδικευμένο στην ανάπτυξη φορμών και τη σχηματοποίηση εγχύσεων.

Τον Αύγουστο του 2010, Co. ηλεκτρονικής Dongguan Qinteng, το ΕΠΕ καθιερώθηκε σε Humen Dongguan, το οποίο εστιάζει στην κατασκευή και την επεξεργασία των καλωδίων.

Το 2011, το σύστημα διαχείρισης cErp εισήχθη πλήρως.

Τον Οκτώβριο του 2011, διεθνής (Χονγκ Κονγκ) Co. JILN, το ΕΠΕ καθιερώθηκε και λαμβάνει τα δικαιώματα του μόνου import&export.

Το Σεπτέμβριο του 2012, του κύριου προϊόντος συμπεριλαμβανομένης της επιγραφής καρφιτσών, της θηλυκής επιγραφής, των τελικών φραγμών, της επιγραφής κιβωτίων, της επιγραφής συστημάτων εκτίναξης και IDC, επεξεργασμένη στη μηχανή καρφίτσα, DIN41612, οι επίπεδες σειρές καλωδίων έχουν περάσει την αμερικανική πιστοποίηση ασφάλειας UL. (UL ΑΡΙΘ.: E362810/UL ΑΡΙΘ.: E472355/UL ΑΡΙΘ.: E484895)

Το Νοέμβριο του 2013, της οργάνωσης FFC και του επίπεδου τμήματος καλωδίων.

Τον Αύγουστο του 2014, πέρασε την πιστοποίηση 3C και καταχώρησε το εμπορικό σήμα «JILN» μέσα στο εξωτερικό.

Το Δεκέμβριο του 2014, η επιχείρησή μας κέρδισε επτά διπλώματα ευρεσιτεχνίας προϊόντων, πέρασε τις επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας και πήρε το πιστοποιητικό της τιμής συγχρόνως.

Τον Ιούνιο του 2015, JILN είναι ο αντιπρόεδρος η ένωση συνδετήρων και επέτυχε τη «επιχείρηση καλής πίστης»

Τον Ιούλιο του 2016, εξουσιοδοτημένο το UL εργαστήριο καθιερώθηκε.

Τον Οκτώβριο του 2016, κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου προμηθευτή των επιχειρήσεων επίδειξης των τοπ δέκα οδηγήσεων και έλαβε το πιστοποιητικό της τιμής.

Το Μάιο του 2017, πέρασε την πιστοποίηση συστημάτων IATF16949.

Τον Ιούνιο του 2017, εμείς βιομηχανικό πάρκο οργάνωσης JINLING σε Qingxi Dongguan.

Τον Αύγουστο του 2017, απονέμοντας τον τίτλο της εθνικής επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας με την πιστοποίηση αριθ.: GR2017 4420 1012.

Τον Αύγουστο του 2018, περασμένη TUV τελικών φραγμών πιστοποίηση.

Τον Οκτώβριο του 2018, απονεμήθηκε την επιχείρηση ακεραιότητας Shenzhen, πιστοποίηση αριθ.: 00390.

Το Δεκέμβριο του 2018, απονεμήθηκε ως σημαντικοί επιχείρηση και αντιπρόεδρος Cixi·Εμπορικό επιμελητήριο Shenzhen.

Το Φεβρουάριο του 2019, έλαβε την εθνική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας με την πιστοποίηση αριθ.: 18119ID0359ROM.

Υπηρεσία

Οι υπηρεσίες μας

 

1. Ειδικευμένος στους συνδετήρες PCB πάνω από 15 έτη.
2. Πάνω από 10 έμπειρης μηχανικών έτη διαταγής υποστήριξης OEM&ODM.

3. Όλη η σχηματοποίηση που, διαδικασίες σχεδίασης και ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης που ολοκληρώνονται στο εσωτερικό,

4. Γρήγορη προσιτότητα 99% ποσοστού satifisfaction πελατών βοήθειας υπηρεσιών παράδοσης.
5. Συνεργασία με FCI, Phoniex, Samsung, SIEMENS, PHILPS, OMRON πάνω από 5 έτη.
6. Γρήγορη παράδοση (3-5 ημέρες εργασίας), μικρό MOQ (100pcs).

7. Η ποιότητα ύψους, πλούσιοι έμπειροι, άριστη υπηρεσία θα είναι ο αξιόπιστος ειδικός λύσης συνδετήρων σας.

8. Χρησιμοποιημένος σοι περισσότερες από τις εγχώριες συσκευές, υπολογιστής, PCB, LCD, TV
9. Το εργοστάσιό μας έχει κατά τη διάρκεια των δεκαετιών κατασκευαστικός την εμπειρία.
10. Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες πάνω από 10 είδη και 60.000 διαφορετικά μέρη συνδετήρων προδιαγραφών.

Η ομάδα μας

Για να παρέχει υψηλό - ποιότητα και καλύτερη αναλογία προϊόντα απόδοση--τιμών από τους πελάτες, έχουμε πραγματοποιήσει την ενσωματωμένη παραγωγή από τα τερματικά πλαστικού και υλικού, το σχέδιο και την ανάπτυξη της φόρμας, την πλαστικό σχηματοποίηση εκτίναξης ακρίβειας και punching υλικού ακρίβειας υψηλής ταχύτητας, και την αυτόματη συνέλευση των προϊόντων, στην εφαρμογή της μιας στάσης παραγωγής και της υπηρεσίας.